Complete Vocal Technique

Auktoriserad CVT-pedagogComplete vocal technique är en röstteknik som är  uppbyggd på ett pedagogiskt och effektivt sätt för  att det ska passa dig som individ.

En enkel terminologi och kunskap om vad som sker i kroppen när du gör valda ljud gör att du snabbt blir självgående i att lösa dina utmaningar.

Tekniken går hand i hand med anatomin och fysiologin och aldrig tidigare har det funnits så mycket forskning kring rösten som det finns nu.

Sångteknik som problemlösning

När jag stötte på tekniken första gången upplevde jag att jag plötsligt kunde göra saker med min röst som jag tidigare aldrig hade trott var möjligt. Med CVT kände jag mig fri att ta mig an olika genrer och tonhöjder då jag hade verktyg som jag direkt märkte gav effekt.

Tekniken måste ha omedelbar effekt – hur vet vi annars att vi övar rätt?

Nu ser jag på tekniken som en problemlösarteknik; behålla och uppskatta allt som redan fungerar och fokusera på att lösa de tekniska utmaningarna med konkreta och effektiva verktyg.

Olika genrer & stilar

Jag jobbar med alla genrer och stilar, effekter som t.e.x distorsion, growl och grunt, improvisation, interpretation, talrösten mm. Jag jobbar även med föreläsningar, coachar föreställningar, ensembler, körer mm.

För mer info kring tekniken: completevocalinstitute.com

Boka en session

Vad säger mina kunder?