Samtalsterapi

Ofta är det svårt att reda ut orosmoment, ta svåra beslut eller hitta DIN väg utan guidning. Att hitta motivation till det du längtar efter!
I samtalsterapi är det du, dina behov och känslor som står i centrum.

”Don’t be satisfied with stories, how things have gone with others. Unfold your own myth.” — Rumi

I samtalsterapi kan du prata om stort och smått. Känner du dig vilsen i stunden är ett samtal inte långt bort. Har du en en önskan om att ditt liv ska ta en ny vändning eller få en tydligare riktning kanske vi bokar upp oss under en längre period.

För mig har sökandet alltid haft en stor plats. Frustration, oro och prestationsångest har tagit stor del av min energi och jag har ofta känt mig dränerad och trött. Jag har känt mig överkänslig mot allt som pockar på min uppmärksamhet och inte haft verktyg att sålla. Efter många år av sökande så kände jag att jag landade. Landade i det som var jag. Det perfekta i det operfekta.

Min längtan är att bjuda in dig till att se dej själv med klarare ögon. En kärleksfull resa till dig själv som drivs av din innersta längtan.

Jag är utbildad och certifierad samtalsterapeut. Utbildad i Medveten Andning, Non Violence Communication och Feminine Divine Leadership b.la.

Boka en session Se priser